30 Nisan 2011 Cumartesi

LYS Sınav Sonuçları

ÖSYM'nin resmi sitesindeki lys sınav sonuçları sayfası yoluyla "LYS Sonuçları Sorgulaması" yapabilirsiniz. LYS Sonuçları için, "LYS Sonuçları Sorgulama Ekranı"ndaki tüm alanları eksiksiz doldurunuz. LYS Sonuçları Sorgulaması için TC Kimlik no numarasını girmeniz yeterli olacaktır. LYS Sonuçları için aşağıdaki linke tıklayınız.

2011 LYS sınav sonuçları açıklanınca burdan bilgilendirme yapılacaktır.

25 Nisan 2011 Pazartesi

YGS Sonuçları ÖSYM Açıklama

Öğrencilerin heyacanla beklediği ygs sonuçları ile ilgili ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklama geldi.

"Sevgili Gençler, geleceğini belirleyecek olan 2011-YGS verileri kesinlikle güven altındadır ve sonuçlar, 90.000 civarında sınav salon tutanaklarının incelenmesinin tamamlanması ile birlikte çok kısa süre içinde açıklanacaktır.

ÖSYM dışından yapılan her türlü bilgi, uyarı, duyuru ya da haberleri ÖSYM resmi internet sayfasından doğrulamadan dikkate almayınız. Sizin için gerekli olacak her türlü bilgi ÖSYM tarafından sizlere vaktinde iletilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI
"

20 Nisan 2011 Çarşamba

YGS SONUÇLARI

İçinde bulunduğumuz kargaşalı durumun içinde herkesin merakla beklediği sorular arasında 2011 ygs sonuçları ne zaman açıklanacak. Ygs sonuçları ne zaman açıklanıyor 2011 ygs sonuçları ÖSYM den yapılan açıklamaya göre sınav kağıtları hızla okunuyor ve ygs sonuçlarının çok kısa bir zamanda açıklanması bekleniyor.

Sonuçları değerlendirmeyi tamamlayan ÖSYM'nin sınav sonuçlarını en kısa sürede açıklamayı planladığı duyuruldu.

2011 YGS sonuçlarının muhtemel açıklanma tarihi 15 ila 22 Nisan tarihleri arasında bir tarih olarak bekleniyor.